Bestel online de leukste bedrijfsgeschenken relatiegeschenken bedrijfscadeaus jubileumgeschenken
uit Alkmaar!

PERSOONLIJK | UNIEK | LOKAAL

Alkmaarse bedrijfsgeschenken in 2024 bestellen

Op zoek naar de leukste bedrijfsgeschenken uit Alkmaar? Voor collega’s of zakenrelaties? Neem dan gerust contact op om te kijken wat wij voor jullie bedrijf kunnen betekenen.

Bedrijfsgeschenken met een verhaal

Onze bedrijfsgeschenken uit Alkmaar staan bekend om de unieke en inspirerende verhalen. Zo heeft iedere ondernemer in het pakket een verhaal en worden de bedrijfsgeschenken vol trots door lokale sociale werkplaatsen ingepakt. In ieder geschenk komt daarom een kaartje waar al deze verhalen terug te lezen zijn.

Daarnaast is het voor bedrijven ook mogelijk om een eigen verhaal aan het bedrijfsgeschenk toe te voegen. Van kaartje tot en met volledige magazines.

Niet voor niets verzorgen we al jaren bedrijfsgeschenken voor trotse lokale bedrijven!

Wat maakt de Alkmaarse bedrijfsgeschenken extra leuk?

Persoonlijk

Bij het samenstellen van onze bedrijfsgeschenken wordt er gedacht aan de kleine details die het verschil maken. Het geschenk straalt niet alleen zorg en aandacht uit, maar het laat ook zien dat de collega en zakenrelatie persoonlijk wordt gewaardeerd.

Uniek

Nergens anders kom je zo’n uniek en goed uitgevoerd concept tegen. Iedere ondernemer heeft een uniek verhaal welk in de bedrijfsgeschenken ook wordt gedeeld. Dat maakt Alkmaar in a Box het meest unieke geschenk van dit jaar!

Lokaal

Onze bedrijfsgeschenken bevatten niet zomaar een verzameling van willekeurige producten, maar een zorgvuldig samengestelde verzameling van lokale producten.

Veel gestelde vragen voor het bestellen van bedrijfsgeschenken

Om ervoor te zorgen dat jullie Alkmaarse bedrijfsgeschenken op tijd klaar zijn voor de gelegenheid, raden we ten zeerste aan om ze minimaal 2 tot 5 weken van tevoren te bestellen. Op deze manier geven we onszelf en onze partners voldoende tijd om de geschenken zorgvuldig samen te stellen en tijdig bij jullie af te leveren. Het is onze hoogste prioriteit om ervoor te zorgen dat jullie bedrijfsgeschenken perfect aansluiten bij jullie wensen en verwachtingen.

Om ervoor te zorgen dat geen enkele werknemer of zakenrelatie wordt overgeslagen, raden we aan om iets ruimer te denken bij het bestellen van jullie Alkmaarse bedrijfsgeschenken.

Ja, absoluut! Bij ons is het mogelijk om jullie eigen bedrijfsgeschenk samen te stellen. We begrijpen dat jullie specifieke wensen en behoeften hebben als het gaat om het verrassen van jullie werknemers en zakenrelaties. Daarom bieden we de flexibiliteit om een gepersonaliseerd geschenk te creƫren dat perfect aansluit bij jullie bedrijf en wensen.

Dat kan zeker! Kies voor bijvoorbeeld een persoonlijk kaartje of jullie bedrijfslogo op het geschenk.

Over het algemeen is de minimale afname 50 bedrijfsgeschenken.

Ja, wij bieden de optie om bedrijfsgeschenken rechtstreeks naar de adressen van jullie collega’s te verzenden. Dit kan vooral handig zijn als jullie collega’s op afstand werken en niet op kantoor aanwezig zijn om hun bedrijfsgeschenken op te halen. Houd er rekening mee dat deze optie wel extra verzendkosten met zich meebrengt.

Bestel op tijd en geef jullie gewenste bezorgdatum door! Dan zorgen wij ervoor dat jullie bedrijfsgeschenken op tijd binnen zijn.

Ja, wij bieden de mogelijkheid om de Alkmaarse bedrijfsgeschenken naar meerdere adressen te laten sturen. Neem hiervoor contact met ons op.

Dat is helaas niet mogelijk. Doordat we werken met bederfelijke lekkernijen en de bedrijfsgeschenken via sociale werkplaatsen laten inpakken, hebben we meestal geen fysieke winkel om een voorbeeld te zien. Gaat het om een grote afname, dan kunnen we altijd in overleg langskomen of een voorbeeld geschenk opsturen.

Heb je nog vragen over de (volgende) bestelling?

Vele trotse bedrijven gingen jullie voor!

Willen jullie borrelboxen of relatiegeschenken bestellen? Neem dan gerust contact op. Benieuwd naar de inhoud? Ga dan naar de pagina van de kerstpakketten.