Verhalen

Dé plek voor de verhalen, foto’s en ontwikkelingen die Alkmaar in a Box maken wat het is.

Blog

Op onze blog proberen wij jou op de hoogte te houden van de activiteiten rondom Alkmaar in a Box en onze partners. Daarnaast wordt er door social media, Alkmaarse dagbladen, Alkmaarse kranten en andere landelijke kerstpakketten kanalen geschreven over onze Alkmaarse kerstpakketten. Hier zijn we natuurlijk ontzettend blij mee! Daarom zetten we deze verhalen over onze Alkmaarse kerstpakketten en relatiegeschenken ook op onze blog! Nieuwsgierig naar de verhalen? Neem dan zeker even een kijkje! 

AZ, Zoveel meer dan voetbal!

Zelfs in tijden dat het voetbal plat ligt is AZ Alkmaar actief op zoek naar manieren om anderen te vermaken en vooral om anderen te helpen. En dat doen ze op heel veel manieren. Van een pakketje voor de trouwe supporters tot paaspakketten voor de trouwe werknemers.

Meer lezen »

Momenteel is het niet meer mogelijk om online kerstpakketten te bestellen. Kijk gerust op de website rond en neem contact op om naar de mogelijkheden te vragen. Dan kunnen wij met onze partners en sociale werkplaatsen overleggen wat er allemaal nog wel mogelijk is.