Bestel online de leukste borrelgeschenken borrelpakketten bierpakketten biergeschenken drankpakketten borrelboxen
uit Alkmaar!

PERSOONLIJK | UNIEK | LOKAAL

Alkmaarse borrelboxen in 2024 bestellen

Op zoek naar de meest fantastische borrelboxen uit Alkmaar? Of het nu voor jullie gewaardeerde collega’s of waardevolle zakenrelaties is, wij staan klaar om jullie bedrijf te helpen met een onvergetelijke ervaring.

Borrelboxen met een verhaal

Onze borrelboxen uit Alkmaar zijn niet zomaar borrelboxen. Ze zijn doordrenkt van unieke en inspirerende verhalen die een extra dimensie geven aan jullie borrelervaring. Elk item in de box heeft een verhaal, verteld door de ondernemers die met passie en toewijding achter hun producten staan.

En alsof dat nog niet genoeg is, worden onze borrelboxen ook nog eens met trots en zorg ingepakt door sociale werkplaatsen, waardoor ze niet alleen een smaakvolle traktatie zijn, maar ook een positieve impact hebben op de lokale gemeenschap.

Wat maakt de Alkmaarse borrelboxen extra leuk?

Persoonlijk

Bij het samenstellen van onze borrelboxen wordt er gedacht aan de kleine details die het verschil maken. De borrelbox straalt niet alleen zorg en aandacht uit, maar het laat ook zien dat de collega en zakenrelatie persoonlijk wordt gewaardeerd.

Uniek

Nergens anders kom je zo’n uniek en goed uitgevoerd concept tegen. Iedere ondernemer heeft een uniek verhaal welk in de borrelboxen ook wordt gedeeld. Dat maakt Alkmaar in a Box de meest unieke borrelbox van dit jaar!

Lokaal

Onze borrelboxen bevatten niet zomaar een verzameling van willekeurige producten, maar een zorgvuldig samengestelde verzameling van lokale producten.

Veel gestelde vragen voor het bestellen van borrelboxen

Om teleurstelling te voorkomen, adviseren wij ten zeerste om jullie Alkmaarse borrelboxen minimaal 2 tot 5 weken voor jullie gewenste aanvang te bestellen. Op deze manier kunnen wij en onze partners ervoor zorgen dat de boxen zorgvuldig worden samengesteld en tijdig bij jullie worden geleverd. Wanneer jullie te laat zijn met bestellen, bestaat het risico dat we niet meer in staat zijn om de borrelboxen voor jullie bedrijf te verzorgen. En dat zou natuurlijk ontzettend jammer zijn!

Het aantal Alkmaarse borrelboxen dat jullie moeten bestellen, is afhankelijk van het aantal werknemers en zakenrelaties dat jullie hebben en waarvoor jullie een persoonlijke borrelbox willen voorzien. Wij adviseren vaak om iets ruimer te schatten, zodat ook nieuwe medewerkers en zakenrelaties kunnen genieten van zo’n heerlijke lokale borrelbox.

Natuurlijk kan dat! Bij ons is het mogelijk om jullie eigen kaartje of product toe te voegen aan de borrelboxen. Op deze manier kunnen jullie een persoonlijke touch geven aan de verrassing die jullie willen overbrengen. Of het nu gaat om een speciale boodschap, een bedrijfslogo of een uniek item, wij zorgen ervoor dat het met zorg wordt toegevoegd aan de borrelboxen.

Natuurlijk, dat is absoluut mogelijk! Bij ons kunnen jullie zonder enige moeite een eigen kaartje of product toevoegen aan de borrelboxen. We zien regelmatig bedrijven die ervoor kiezen om een extra verrassing, zoals een cadeaubon, in de box op te nemen. Zo wordt de borrelbox nog completer en persoonlijker.

Daarnaast bieden we de mogelijkheid om jullie bedrijfslogo op de box te laten plaatsen. Op die manier kunnen jullie niet alleen genieten van de heerlijke inhoud van de borrelbox, maar ook van de branding en herkenbaarheid van jullie eigen bedrijf. Het is een leuke en professionele manier om jullie merk te versterken en een blijvende indruk achter te laten bij jullie collega’s of zakenrelaties.

Het laten personaliseren van de borrelboxen is eenvoudig. Vul simpelweg het contactformulier in en geef aan welke aanpassingen jullie graag willen doen. Ons team staat klaar om jullie te begeleiden en te helpen bij het realiseren van jullie persoonlijke touch.

Over het algemeen is de minimale afname 50 Alkmaarse borrelboxen gevuld met lokale specialiteiten.

Absoluut! Wij bieden jullie de mogelijkheid om de borrelboxen rechtstreeks naar de adressen van jullie collega’s te verzenden. Dit is met name handig wanneer jullie collega’s op afstand werken en niet in staat zijn om de borrelboxen op kantoor op te halen. Door gebruik te maken van deze service zorgen jullie ervoor dat iedereen, waar ze zich ook bevinden, kan genieten van een heerlijke borrelervaring.

Bestel op tijd en geef jullie gewenste bezorgdatum door! Dan zorgen wij ervoor dat jullie borrelboxen op tijd binnen zijn.

Ja, wij bieden de mogelijkheid om de Alkmaarse borrelboxen naar meerdere adressen te laten sturen. Neem hiervoor contact met ons op.

Helaas is het niet mogelijk om een fysiek voorbeeld van de borrelboxen te bekijken. Onze borrelboxen bevatten bederfelijke lekkernijen en worden met zorg ingepakt door sociale werkplaatsen. Hierdoor hebben we meestal geen fysieke winkel waar je de borrelboxen kunt bekijken.

Heb je nog vragen over de (volgende) bestelling?

Vele trotse bedrijven gingen jullie voor!

Willen jullie borrelboxen of relatiegeschenken bestellen? Neem dan gerust contact op. Benieuwd naar de inhoud? Ga dan naar de pagina van de kerstpakketten.