De leukste borrelboxen uit Alkmaar!

Bestel op tijd Alkmaarse borrelboxen voor je collega’s en zakenrelaties. Zo kunnen wij, de lokale ondernemers en de sociale werkplaatsen optimaal voor jou aan de slag gaan.

 

Bekijk de Alkmaarse borrelboxen

Alkmaarse borrelboxen 2023 bestellen

Samen met de lokale ondernemers hebben we gave borrelboxen kunnen samenstellen. Doordat wij met houdbare Alkmaarse lekkernijen en specialiteiten werken, behandelen wij borrelbox bestellingen enkel per aanvraag.

Bedankt! Met een Alkmaarse Borrelbox van Alkmaar in a Box steun je de lokale Alkmaarse ondernemer en sociale werkplaatsen.

Borrelboxen speciaal voor bedrijven uit Alkmaar

Wil je binnenkort een online of offline borrel verzorgen? Dan mogen onze Alkmaarse borrelboxen natuurlijk niet missen! Wij bieden leuke en verschillende borrelboxen aan om er een nog leuker moment van te maken. Wij werken wel met houdbare Alkmaarse lekkernijen en specialiteiten. Daarom behandelen wij borrelbox bestellingen op aanvraag. Zo gaan we derving tegen en kunnen we flexibeler met uw bedrijf zijn.

 

Alkmaar in a Box Pakketten Geschenken Kerstpakketten Relatiegeschenken Decoratie Plaatje van Boxen

Je eigen Alkmaarse borrelbox zelf samenstellen of personaliseren?

Met keuze uit vele Alkmaarse streekproducten kun je eindeloos combineren! Wil jij jouw Alkmaarse borrelbox volledig zelf samenstellen of personaliseren? Dat kan bij grotere afnames!

Meer dan een borrelbox

Een Alkmaar in a Box is zoveel meer dan een borrelbox. Wij kiezen de leukste producten uit van ondernemers met enthousiasme voor hun product en winkel. Met Alkmaarse Borrelboxen houden we het geld in eigen stad om zo Alkmaar sterker te maken. Door ondernemers en sociale werkplaatsen aan een grotere afzet te helpen, zorgen we samen dat Alkmaar de stad blijft waar we allen zo trots op zijn.

Momenteel is het niet meer mogelijk om online kerstpakketten te bestellen. Kijk gerust op de website rond en neem contact op om naar de mogelijkheden te vragen. Dan kunnen wij met onze partners en sociale werkplaatsen overleggen wat er allemaal nog wel mogelijk is.