| Informatief

Yess, Sinterklaas is weer in het land! Maar wat betekent dit voor jou?

Allereerst betekent het natuurlijk keuzestress. Want wat ga ik dit jaar nou weer geven met Sinterklaas? Een leuke chocolade letter en kleine cadeautjes in de schoen of een nog veel leuker cadeautje in ruil voor een schitterende tekening van de Paard van Sinterklaas? En hoe ga ik de overweging maken tussen de cadeautjes bij de grote finale (pakjesavond) en de avonden ervoor? Wij helpen je graag bij het kiezen van een cadeau!

[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]

Als kenners van de Alkmaarse stad weten we ondertussen wel wat veel lokale ondernemers aanbieden. Hierdoor hebben wij de lekkerste en leukste producten van de stad kunnen verzamelen om aan te bieden via een Alkmaar in a Box. Zo ben jij in staat om dit jaar makkelijk een origineel & persoonlijk cadeau te geven aan je vrienden & familie. Wij hebben namelijk al het werk uit handen genomen, zodat jij niet meer zelf langs de lokale ondernemers hoeft te gaan. Doordat de producten direct worden ingekocht en in grotere aantallen, krijgen zij een eerlijke en jij een scherpe prijs.

In de hele maand december staat er een pop-up plek midden in de stad: Waagplein 2, 1811 JP Alkmaar. Dit is het gebouw waar VVV Alkmaar & Het Kaasmuseum zich bevinden. Hier zijn vier verschillende geschenken te vinden met een range van €19,95 tot en met €39,95. Hierbij is er voor ieder wat wils. Zo is er bijvoorbeeld een Borrel Box (het complete plaatje bij een avondje borrelen), Alkmaarse Speciaaltjes (de naam verklapt het al een beetje, dit is een geschenk met voornamelijk heel veel Alkmaarse speciaalbiertjes), Alkmaarse Snoeper (voor de echte snoepers onder ons is er nu ook een geschenk met heel veel Alkmaars zoetigheid), en Waeghalsjes Box (geschenk voor de échte Alkmaarse waaghalzen die niet vies zijn van een lekker drankje, zoals Alkmaarse Wijn, Likeur, en noem maar op).

[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]

Let op: Van sommige boxen zijn er nog maar enkele over op dit moment. Ook al doen we ons best om alles zo goed en snel mogelijk aan te vullen, kan het zo maar snel gaan rond 5 december. Probeer dus net die ene te zijn die er op tijd bij is om 100% garantie van jouw Alkmaar in a Box te hebben 🙂

Heb je een geschenk van Alkmaar in a Box gekocht, dan horen wij graag jouw verhaal! Zo is er voor aankomende pakjesavond al een Box geregeld door trotse ouders voor hun zoon, omdat hij van speciaalbiertjes houdt en is er bijvoorbeeld een Box geregeld voor aan de andere kant van Nederland om te geven aan een liefdevolle persoon die is verhuisd van Alkmaar naar Maastricht. Zo kan een Alkmaar in a Box dus zo veel meer betekenen dan slechts een cadeautje!

Ben je een bedrijf en wil je grote aantallen bestellen, voor je collega’s of andere relaties? Ook dat kan natuurlijk! Hiervoor kan je zowel direct bij ons bestellen (info@alkmaarinabox.nl) of via een formulier in het gebouw van VVV Alkmaar. Benieuwd naar de verschillende Boxen? Klik dan hier en neem een kijkje.