De leukste jubileumgeschenken uit Alkmaar!

Heb je binnenkort een jubileum te vieren? Bestel dan op tijd Alkmaarse jubileumgeschenken voor je collega’s en zakenrelaties. Zo kunnen wij, de lokale ondernemers en de sociale werkplaatsen optimaal voor jou aan de slag gaan.

 

Bekijk de Alkmaarse jubileumgeschenken

Alkmaarse jubileumgeschenken 2023 bestellen

Samen met de lokale ondernemers hebben we gave jubileumgeschenken kunnen samenstellen. Doordat wij met houdbare Alkmaarse lekkernijen en specialiteiten werken, behandelen wij bestellingen voor jubileumgeschenken buiten de kerstperiode enkel per aanvraag.

Bedankt! Met een Alkmaars jubileumgeschenk van Alkmaar in a Box steun je de lokale Alkmaarse ondernemer en sociale werkplaatsen.

Jubileumgeschenken speciaal voor bedrijven uit Alkmaar

Bestaat jouw bedrijf al 5, 12.5, 25 of zelfs 50 jaar? Gefeliciteerd! Zoek je iets om aan je werknemers te geven die er al heel lang werken? Of heeft jouw bedrijf binnenkort iets te vieren? Kies dan voor een uniek jubileumgeschenk uit Alkmaar. Bij Alkmaar in a Box hebben we namelijk de meest luxe Alkmaarse jubileumgeschenken. Zo hebben we de Verdronkenoordse Box met bijvoorbeeld een heerlijke rosé en champagne! Ook hebben we samengestelde jubileumgeschenken met allerlei Alkmaarse speciaalbieren, zoals ‘t Cieraedt van Alkmaar, Andermaal en Alkmaars Blondje! Op zoek naar een jubileumgeschenk zonder bier of wijn? Ook dat hebben we!

Alkmaarse geschenken decoratie lokaal kerstpakket eindejaarsgeschenk

Je eigen Alkmaars jubileumgeschenk zelf samenstellen of personaliseren?

Met keuze uit vele Alkmaarse streekproducten kun je eindeloos combineren! Wil jij jouw Alkmaars jubileumgeschenk volledig zelf samenstellen of personaliseren? Dat kan bij grotere afnames!

Icons - jubileum

Wie heeft er baat bij Alkmaarse jubileumgeschenken?

Wanneer je besluit Alkmaar in a Box in te zetten als jubileumgeschenk, dan help je ondernemers in Alkmaar en omgeving. Maar bovenal help je jezelf met een fantastisch jubileumgeschenk gevuld met ambacht uit de stad en omstreken. Werknemers verdienen iets geweldigs: Alkmaarse jubileumgeschenken!

Top 6 gestelde vragen

1. Wat is de minimale bezorgtijd?

De bezorgtijd is minimaal 5 werkdagen op het moment dat de bestelling definitief is. Heb je spoed bij de bestelling? Neem dan direct contact op.

2. Wat is de minimale afname?

Doordat we met houdbare lokale producten werken, kunnen we alleen bij grotere afnames leveren.

3. Kan ik zelf de producten kiezen?

Ook dat is mogelijk. Stuur een mailtje naar info@alkmaarinabox.nl met jouw ideale jubileumgeschenk en we komen er ongetwijfeld uit

4. Kan ik de jubileumgeschenken personaliseren?

Het is mogelijk om de jubileumgeschenken te personaliseren. Kom zelf met een leuk idee of vraag naar de mogelijkheden.

5. Kan ik het bedrag in termijnen betalen

Het is niet mogelijk om jouw bestelling met Alkmaarse jubileumgeschenken in meerdere termijnen te betalen.

6. Hoeveel kost het om de jubileumgeschenken te laten bezorgen?

Voor bezorgingen op 1 locatie vragen wij geen bezorgkosten. Voor bezorging per adres vragen wij €8,50 per Box.

Momenteel is het niet meer mogelijk om online kerstpakketten te bestellen. Kijk gerust op de website rond en neem contact op om naar de mogelijkheden te vragen. Dan kunnen wij met onze partners en sociale werkplaatsen overleggen wat er allemaal nog wel mogelijk is.