Het allerleukste kerstpakket van de stad!

Bierkade Box

Uitverkocht

In dit Alkmaarse kerstpakket!

Bierkade Box als beste keuze!

De Bierkade Box is het meest gekozen Alkmaarse kerstpakket voor bedrijven met een budget van 25 euro en op zoek zijn naar een borrelbox. In dit heerlijke kerstpakket vind je verschillende speciaalbiertjes en hapjes.

Hebben jullie een budget van 25 euro, maar zien jullie liever andere producten in het Alkmaarse kerstpakket? Neem dan contact op om samen eentje samen te stellen!

Dit Alkmaarse kerstpakket valt in de categorie├źn: borrel kerstpakketten, kerstpakket 25 euro, goedkope kerstpakketten, budget kerstpakketten, kleine kerstpakketten, originele kerstpakketten, leuke kerstpakketten, persoonlijke kerstpakketten, te personaliseren kerstpakketten, kerstpakket met eigen logo, bijzondere kerstpakketten, Alkmaarse kerstpakketten, hippe kerstpakketten, kerstpakket anders, exclusieve kerstpakketten, speciale kerstpakketten, kerstpakket voor mannen en thema kerstpakketten.

Persoonlijk

Bij het samenstellen van onze Alkmaarse kerstpakketten wordt er gedacht aan de kleine details die het verschil maken. Het kerstpakket straalt niet alleen zorg en aandacht uit, maar het laat ook zien dat de collega en zakenrelatie persoonlijk wordt gewaardeerd.

Uniek

Nergens anders kom je zo’n uniek en goed uitgevoerd concept tegen. Iedere ondernemer heeft een uniek verhaal welk in de kerstpakketten ook wordt gedeeld. Dat maakt Alkmaar in a Box het meest unieke kerstpakket van dit jaar!

Lokaal

Onze kerstpakketten bevatten niet zomaar een verzameling van willekeurige producten, maar een zorgvuldig samengestelde verzameling van lokale producten. Door trotse lokale ondernemers voor trotse Alkmaarders.

Hulp nodig bij jullie online kerstpakketten bestelling?

Neem gerust contact op. Wij geven graag antwoord op al jouw vragen. Of het nu gaat om personalisatie vraagstukken of dat je graag iemand spreekt die met jullie meedenkt, het kan allemaal!