Het allerleukste kerstpakket van de stad!

Nollen Box

Uitverkocht

In dit Alkmaarse kerstpakket!

Nollen Box als beste keuze!

De Nollen Box is het meest gekozen Alkmaarse kerstpakket voor bedrijven met een budget van 30-35 euro. En dat begrijpen wij maar al te goed! Het is namelijk een mooi gevuld kerstpakket met veel verschillende lekkernijen. Van Alkmaarse chips tot zelfs Alkmaarse ballen.

Dit Alkmaarse kerstpakket valt in de categorie├źn: kleine kerstpakketten, goedkope kerstpakketten en budget kerstpakketten, originele kerstpakketten, leuke kerstpakketten, persoonlijke kerstpakketten, te personaliseren kerstpakketten, kerstpakket met eigen logo, bijzondere kerstpakketten, Alkmaarse kerstpakketten, hippe kerstpakketten, kerstpakket anders, exclusieve kerstpakketten, speciale kerstpakketten, kerstpakket man, kerstpakket vrouw en thema kerstpakketten.

Persoonlijk

Bij het samenstellen van onze Alkmaarse kerstpakketten wordt er gedacht aan de kleine details die het verschil maken. Het kerstpakket straalt niet alleen zorg en aandacht uit, maar het laat ook zien dat de collega en zakenrelatie persoonlijk wordt gewaardeerd.

Uniek

Nergens anders kom je zo’n uniek en goed uitgevoerd concept tegen. Iedere ondernemer heeft een uniek verhaal welk in de kerstpakketten ook wordt gedeeld. Dat maakt Alkmaar in a Box het meest unieke kerstpakket van dit jaar!

Lokaal

Onze kerstpakketten bevatten niet zomaar een verzameling van willekeurige producten, maar een zorgvuldig samengestelde verzameling van lokale producten. Door trotse lokale ondernemers voor trotse Alkmaarders.

Hulp nodig bij jullie online kerstpakketten bestelling?

Neem gerust contact op. Wij geven graag antwoord op al jouw vragen. Of het nu gaat om personalisatie vraagstukken of dat je graag iemand spreekt die met jullie meedenkt, het kan allemaal!