De leukste kerstpakketten uit Alkmaar!

Bestel op tijd Alkmaarse kerstpakketten voor je collega’s en zakenrelaties. Zo kunnen wij, de lokale ondernemers en de sociale werkplaatsen optimaal voor jou aan de slag gaan.

Bekijk de Alkmaarse kerstpakketten

Kerstpakket Alkmaar special 2023

Samen met de lokale ondernemers hebben we een speciaal kerstpakket kunnen samenstellen. Dit kerstpakket is de meest voordelige keuze voor bedrijven uit Alkmaar en bevat veel verschillende Alkmaarse producten. Met deze Box ben je dus zeker dat dit jaar met succes en plezier wordt afgesloten!

Andere Alkmaarse kerstpakketten

Bedankt! Met een Alkmaars kerstpakket van Alkmaar in a Box steun je de lokale Alkmaarse ondernemer en sociale werkplaatsen.

Kerstpakketten speciaal voor bedrijven uit Alkmaar

Weet je na al die jaren niet meer wat je moet geven om nog origineel en persoonlijk te zijn, of wil je een keer wat anders? Dan kan je nu al je andere tabbladen sluiten, want een lokaal kerstpakket is precies wat iedereen leuk vindt om te geven, en nog leuker om te krijgen! We hebben alvast een paar samenstellingen voor je gemaakt die het altijd goed doen. Denk je dat jij dat beter kan? Ga gerust je gang! Als je ons laat weten welke combinatie van producten je graag zou willen, dan kunnen wij dat vaak gewoon voor je maken.  

Alkmaar in a Box Pakketten Geschenken Kerstpakketten Relatiegeschenken Decoratie Plaatje van Boxen
Een Alkmaars kerstpakket geschenk of cadeau krijgen Alkmaar in a Box lokale ondernemers

Vol Alkmaarse lekkernijen

Beeld je eens in hoe het zou zijn om een kerstpakket vol met Alkmaarse lekkernijen en specialiteiten te krijgen. Met producten die waarschijnlijk gewoon bij je om de hoek te koop zijn, maar waar je eigenlijk nog nooit eerder vanaf wist. Zou dit ook voor jou een geweldige ontdekking van de stad zijn? En dan kan de Box ook nog gepersonaliseerd worden met een mooie tekst aan de binnenkant of het bedrijfslogo aan de buitenkant. Wat een bofkont…

Je eigen Alkmaarse kerstpakket zelf samenstellen of personaliseren?

Met keuze uit vele Alkmaarse streekproducten kun je eindeloos combineren! Wil jij jouw Alkmaars kerstpakket volledig zelf samenstellen of personaliseren? Dat kan bij grotere afnames!

Meer dan een kerstpakket

Een Alkmaar in a Box is zoveel meer dan een kerstpakket. De producten zijn verbonden met Alkmaar en worden allemaal met passie gemaakt. Wij geloven namelijk dat er een alternatief is voor de massa-industrie. We bundelen de lokale krachten en samen geven we jou de kans om je collega’s en zakenrelaties écht te verrassen met iets persoonlijks. Tegelijkertijd help je de ondernemers die eet- en drink producten maken een grotere afzet te creëren. Veel bedrijven weten niet zo goed wat ze moeten geven als eindejaarsgeschenk, wij hebben een fantastische oplossing voor bedrijven uit Alkmaar: Een kerstpakket gevuld met lekkernijen van en voor Alkmaar.

Top 6 gestelde vragen

Kan ik zelf ook een kerstpakket samenstellen?

Natuurlijk! Dit noemen wij de Box van Alcmare. Stuur ons in dat geval even een E-mail op info@alkmaarinabox.nl of bel naar 072 – 203 80 72. Dan kunnen we alle wensen doornemen en is het snel geregeld!

Wanneer worden de Boxen bezorgd?

We zijn vrij flexibel met bezorgen en eigenlijk altijd kunnen wij dit doen wanneer het jou uitkomt. Het meest gangbare is week 50 of week 51.

Kan er iets gepersonaliseerd worden?

Dat is zeker mogelijk! Denk hierbij bijvoorbeeld aan een persoonlijk bericht in de Box en/of het bedrijfslogo op de buitenkant. Neem contact op voor alle mogelijkheden.

Wat is de minimale afname?

Als je online kerstpakketten wilt bestellen, dan is de minimale afname 5 stuks. 

Kan ik de Boxen ook afhalen?

Wij hebben op dit moment geen afhaallocatie voor de kerstpakketten. 

Tot wanneer kan ik bestellen?

Als je de kerstpakketten gegarandeerd minimaal een week voor kerst binnen wilt hebben, dan moet de bestelling vóór 1 december binnen zijn. Ben je net te laat? Bel dan snel naar 072 – 203 80 72. Misschien kunnen we het alsnog regelen!

Momenteel is het niet meer mogelijk om online kerstpakketten te bestellen. Kijk gerust op de website rond en neem contact op om naar de mogelijkheden te vragen. Dan kunnen wij met onze partners en sociale werkplaatsen overleggen wat er allemaal nog wel mogelijk is.