Op de kaart gezet – Alkmaars Dagblad

 | Media

ALKMAAR IN A BOX IS TIJDENS ALKMAARS ONTZET OP DE KAART GEZET

ALKMAAR – De afgelopen maanden is er keihard gewerkt om een bedrijf op te zetten door Dylan en Mike: Alkmaar in a Box. Het voornaamste doel van dit concept is om de de ondernemers uit Alkmaar, die een eigen eet- of drink merk hebben opgericht, te helpen met hun afzet. Dit doen zij mede door de lokale en ambachtelijke geproduceerde lekkernijen in de schijnwerpers te zetten.
Dylan en Mike zijn opgegroeid in Alkmaar en ze zijn er zich bewust van de Alkmaarders en Alkmaarse bedrijven. Daarnaast hebben ze gezien dat er een groei is in het aantal ondernemers met liefde voor de stad als ook een groeiende vraag naar lokale- en duurzaam geproduceerde producten.

Tot nu toe hebben zij twaalf van deze stoere lokale ondernemers in de Box kunnen stoppen. De Boxen bieden ze vervolgens aan bedrijven als kerstpakket of relatiegeschenk.

[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]

Tijdens het Alkmaars Ontzet is Alkmaar in a Box live gegaan en is nu het moment voor hen aangebroken dat ze hun passie en ideeën willen overdragen aan zoveel mogelijk mensen. Ze willen op hun jonge leeftijd wat voor de maatschappij betekenen en dat kunnen ze het beste doen door zoveel mogelijk mensen te bereiken.

Credits foto: Geheugen van Nederland

Wilt u meer informatie of op de hoogte blijven van hun ideeën? Bekijk dan meer op alkmaarinabox.nl en volg ze op Facebook of Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Momenteel is het niet meer mogelijk om online kerstpakketten te bestellen. Kijk gerust op de website rond en neem contact op om naar de mogelijkheden te vragen. Dan kunnen wij met onze partners en sociale werkplaatsen overleggen wat er allemaal nog wel mogelijk is.