Wie we zijn, wat we doen, en vooral waarom.

Wij zetten ons in om een alternatief voor de onpersoonlijke kerstpakketten, relatiegeschenken en borrelboxen te bieden. Dit doen wij door de lokale lekkernijen en specialiteiten te bundelen in gave Boxen om ook nog eens écht sociale impact te maken.

Mike 

Alkmaar in a Box

Mede-oprichter

Begin 2018 wilden ik en een goede vriend een eigen bedrijf starten. Als echte Alkmaarse jongens moest het iets lokaals zijn, iets toevoegen aan de omgeving en als het even kon er anderen ook nog mee helpen. Ik vond in die tijd al dat er te weinig waardering was voor de lokale lekkernij, het soort eten en drinken dat je op de markt tegenkomt in plaats van in de Albert Heijn. Na een tijdje brainstormen, hier en daar wat onderzoek doen, en de wil om iets unieks op te bouwen was het idee er! Een unieke Box gevuld met allerlei lokale producten, stuk voor stuk gemaakt door lokale ondernemers!

Één voor één gingen we langs alle lokale winkels, ondernemers en hobbyisten om het beste van het beste eruit te halen, om uit te vinden wat er überhaupt te vinden was. En wat bleek? Alkmaar had nog veel meer moois en lekkers te bieden dan dat we voor mogelijk hadden gehouden. Geen enkele andere partij bracht deze lokale helden onder de aandacht en daarom namen wij die taak op ons.

De Alkmaarse Boxen worden voornamelijk verkocht aan bedrijven die het gebruiken als kerstpakketten en relatiegeschenken. Op deze manier komen de meeste mensen, van binnen en buiten de stad, in aanraking met een essentieel onderdeel van onze lokale economie en maatschappij.

En tot op de dag van vandaag zijn wij bezig om iedereen iets positiefs te brengen: de lokale ondernemers een extra afzetmarkt, de ontvanger van de Boxen een geluksmomentje bij het zien van al dat lekkers, en de bedrijven een alternatief voor de onpersoonlijke en standaard kerstpakketten en relatiegeschenken.

Onze Golden Circle

Check ook onze andere steden!

Wij vinden dat iedereen verdient om hun ‘Stad’ in a Box te kunnen krijgen. Daarom bieden wij momenteel ook Rotterdam in a BoxAmsterdam in a Box, Utrecht in a Box en Haarlem in a Box aan. Hierdoor kan jij ook in deze steden het tofste geschenk van de wereld uitdelen!

Momenteel is het niet meer mogelijk om online kerstpakketten te bestellen. Kijk gerust op de website rond en neem contact op om naar de mogelijkheden te vragen. Dan kunnen wij met onze partners en sociale werkplaatsen overleggen wat er allemaal nog wel mogelijk is.