| Partners

Nieuwe aanwinst: Say Cheese Today!

Ontdek onze nieuwste aanwinst voor in onze Alkmaarse Boxen! In dit bericht introduceren wij jullie graag aan Say Cheese Today.

Wijnand en Michel kennen elkaar van de Alkmaarse kaasmarkt waar Wijnand 34 jaar en Michel 22 jaar kaasdragers zijn geweest. Ze zien kaas als echt Hollands icoon en vonden dat er te weinig mooie, bijzondere kaasproducten te koop zijn. Daarom is er nu SayCheeseToday: speelse kaas, in allerlei smaken, die door de brievenbus passen. De kaasjes worden ambachtelijk gemaakt op een boerderij in Noord-Holland. Ze zijn beschikbaar in vele smaken, dus perfect voor bij de borrel, als tussendoortje of zelfs in de salade of op brood.

[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]

SayCheeseToday maakt gebruik van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij verrichten verschillende werkzaamheden voor SayCheeseToday, o.a. het vouwen van kaaspapier tot het prepareren en in elkaar zetten van de verpakkingen. De teamleiders van het Werk en Activiteitencentrum te Heiloo vertellen hoe zij dit moeten doen. Vele handen maken licht werk en het is mooi om te zien hoe mensen met een psychiatrische heden of verleden maatschappelijk betrokken blijven. 

Kom meer te weten over Say Cheese Today op www.saycheesetoday.nl.